tja ba du ba du!

Jag har verkligen tråkigt, och verkligen skit tråkigt.  Snackar med N om gammla tider typ, det är lite kul att snacka om saker som hände för två år sen, och här sitter jag och skrattar åt det så jag förstår inte igentligen varför jag har tråkigt.   Det är ofta jag saknar tiderna ifrån min förra skola (helenelund och de var två år sen) Men ändå, jag har verkligen tappat kontakten där med alla förutom tre styckna, och det är inte så kul det heller. Men nu ska N och jag forsätta talk. Hör av mig när jag har lust!

/ isabel

bästis åker idag :'(

Idag har jag gjort nada prada, Allstå jag har verkligen ingen ork. Jag vet inte varför,  jag är trött och bara sover hela tiden, va fan kan det bero på? Jag har verkligen ingen aning varför jag är så här.  Jag är typ helt varm i kroppen, fast jag har ingen feber. Jag blir yr så fort jag ställer mig upp och måste stå still tills det går över.  Haha det är helt jävla sjukt, jag bara undrar varför jag är så här?

I alla fall så smsade jag med Amanda för ett tag sen, och snart åker hon fy fan jag kommer att sakna dig så otroligt mycket.  Det är bestämt att dagen efter hon kommer hem (16agu) så är det ju the voice? Och då ska hon slagga hos mig! Så det är typ halvt bestämt men hon har väl hunnit glömt bort de innan hon kommer hem (hon är typ glömsk) men det löser sig nog.  Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska be någon ringa mig så det blir lite underhållande. Annars vet jag inte !

/ isabel

vaknat på fel sida (?)

Nu är jag vaken och känner inte alls för att blogga.  Jag vet inte vad jag ska hitta på idag men något gör jag säkert, om jag orkar, jag är så trött har bara lust och ligga och sova hela dagen igen då. Ha det bäst så bloggar jag typ när jag känner för det..

/ isabel

telefonsamtal

Så som ni redan vet så ska Amanda åka utomlands, så hon kommer inte kunna blogga någonting under två veckor.  Men jag kommer att forsätta blogga precis som vanligt, typ.   Jag känner mig riktigt duktig, jag har pluggat i två hela timmar, firvilligt?  Haha jag som aldrig pluggar, och nu när man har lov osv.  Fick lite gjort i svenskan och spanskan men det orkar jag inte gå in på.  Nu väntar jag på ett telefonsamtal, allstå jag känner inte personen det är Williams kompis och han skulle berätta en sak till mig, fatta vad nyfiken jag är.  Men jag skulle tydligen bli sur efter det här, jag verkligen fattade nada. Men han ringer nog när som helst och sen så måste jag typ duscha och göra en annan grej. Bloggar typ imorgon bitti, maybe.

/ isabel

I belive in miracel's !

jo nu är det så här att familjen Jeria Lopéz drar till Spanien imorgon klockan 3.00, så att det här blir nog in sista inlägg tror inte att jag hinner klämma in en till, jag måste ju givetvis packa ner alla kläder också.
tror jag på mirakel? klart jag gör! Idag så skulle pappa skaffa fram sin pass, men först så ville dom göra den inom tio dagar, men helst plötsligt så ringer han mig och sa att han tror att han skulle kunna få sin pass till idag.
Jag väntade och vänta tills han skulle ringa igen, och då ringde han! underbara nyheter! han kände tydligen en kvinna som jobbade där så att hon förlängde hans pass med 6 månader. Åh jävlar vad brun jag ska bli! :D

Ne nu ska jag fika med familjen, puss och ha det så roligt här i Sverige!
Kommer och sakna Isabel, Jessica, Olivia och Caroline mest!

/ amanda

jag kommer att sakna dig



Det är dåliga nyheter för mig, men bra för dig.  AMANDA SKA TILL SPANIEN!  Allstå, fy fan vad skönt. Men fan vad jag kommer att sakna dig, i två hela veckor är du borta + en dag för att vara exakt. Men liksom, jag kommer sakna dig galet mycket! Du kommer alltid att vara min bästa vän vad som än händer!

punkt / isabel

house music

Nu är jag riktigt sur (inte) . Men jag är trött som fan, J's mamma ringde och väckte oss 9? verkligen9. Jag fick fan inte upp ögonen men hon var tvungen att fixa sig i ordning och sticka till sin konfa.  Så där befinner J sig nu.  Jag somnade i alla fall om och vaknade för en stund sen tack vare min mobil, som vanligt. Ska börja ha den avstängd tills jag vaknar för det är så störande att vakna varje dag av sms där de står "är du vaken?" haha ni fattar inte hur störande det kan vara ibland. I alla fall så vet jag inte vad jag ska göra idag, skulle vart med J men hon stack ju?  Åh jag har ingen jävla aning faktist!

Och juste jag märkte typ idag eller igår eller för någon dag sen att jag verkligen kan lyssna på all musik. Inte för att någon bryr sig men förr var det bara house som gällde sen blev det jävla oc musik (typ engelska balader eller va fan de heter) och sen började jag lyssna på typ "blatte" musik, vet inte riktigt vad man ska kalla det och helt plötsligt så lyssnar jag bara på house & svensk jävla dålig hiphop. Haha ni förstår nog inte vad jag vill få ut med det här , men åhh .

/ isabel halldin

åh!

Nej idag är jag inte på topphumor, no way! Nu åker vi inte till spanien alls, på grund att pappa får sin pass inom 10 dagar medans vi skulle åka den 1 augusti. Jaja pappa försökte åtminstonde. Så att nu får man bara sola solarium för att bli brun, med det svenska vädret så blir jag inte så pass brun. Men men, det här året stannar man i Sverige. Jag kanske åker till Göteborg, Sundsvall och jag får det och jag kan fixa något med Naithi för att hon ska också åka till Frankrike men hon skulle stanna där as länge. Jaja "det löser sig", eller det får jag hoppas på.

Ska ut alldeles strax täven ifall jag inte är på bra humor, men jag hade lovat och vara med Jennifer idag så att idag befinner jag mig i Fittja. pussen / amanda

24an

Ehm..   Har inte orkat blogga idag, eller jag menar efter jag kom hem ifrån staden.  Jag mötte jossan och sedan tog vi pendeln till stan och gick runt. Kom hem med tre tröjor väldigt oväntat. Sedan stack vi till älvsjö och gick runt lite där vi bestämde att jossan skulle slagga hos mig, så det ska hon göra. Vi var hos mig och gick till 24an och åt mat.  Haha, sedan var vi ute och gjorde allt möjligt jag har ingen lust att berätta det nu.  I alla fall som kom vi nästan precis in.   Vet inte vad vi ska göra nu bloggar mer imorgon, tror jag!

/ isabel

godmorgon

Nu är jag vaken och trött som fan är jag också, kul. Jag ska alldeles strax börja fixa mig i ordning för att sedan åka in till stan med Josepfine. Jag vet inte hur länge vi stannar där men jag bloggar förmodligen när jag kommer hem.  Men först ska jag läsa lite bloggar.

pussar / isabel

magmuskler på en pizza

Hallåååå!  Har inte gjort så mycket annat sedan jag bloggade sist.  Har sätt en film "beck ... " kan inte resten utav namnet.  Dåligt slut verkligen, liksom vart tog andra mannen vägen, vem var han, han var ju värsta spinonen? Fast ni kan inte besvara på mina frågor haha så jag får klura ut det själv. Anyway så gillade jag inte den filmen, har en annan på datan som e romantik/koemdi film typ? Jag gillar inte sånna filmer men den går eller gick på bio och heter "ps i love you" ska nog se den snart eller lite senare ikväll.

Jag kom även på att jag saknar skolan jätte mycket, jag vill verkligen att skolan ska börja nu men jag är nog ensam att tycka de. Jag är ingen pluggis direkt, men jag ska försöka att bli det trots allt. 

Föresten så ska jag in till staden med Josepfine imorgon, jag ska inte köpa något märkvärdigt om jag inte hittar något men hon har lite saker hon måste köpa osv.  Vi får väl se vad jag hittar, om jag ens hittar något.  Nu ska jag chatta lite me Lopez, ska ringa henne snart. Även fast hon inte vill? eller hon sa senare. Men jag vill de nu nu nu.  Nejdå jag skoja bara inte direkt nu men jag har tråkigt som fan.

/ isabel

saknar

du lämnade oss så här, det va något som jag aldrig trodde jag skulle få vara med om så här tidigt i livet. Varför? Är en fråga som jag alltid frågar mig själv, du ville inte vara kvar här, jag vet varför, men det är fortfarande en gåta i mitt liv, det här va det sista alla ville skulle hända. Men det var inte värt det. Det kom som en chock i mitt liv, inte bara för mig, utan för oss alla andra som stog dig nära, det samtalet vi fick va det värsta jag varit med om, men du ska veta att jag tänker på dig dag in och dag ut, att förlora någon så nära som plötsligt är så långt bort är det värsta som kan hända i ens liv, den tanken att aldrig kunna ge dig dom dära betydellse fulla kramarna och dom otroligt fina skratten, är något helt overkligt. Jag vill inte att det ska vara så som det är nu. Det som hände har gjort mig så mycket svagare som person.  När jag drömmer om dig, så är det världens bästa dröm men ändå så saknar jag dig. Men det värsta utav allt är att du dog olycklig. Vila i frid vännen min.


 Kathrines låt ..
(Tryck på Esc för att ta bort bakrundsmsiken)

/ amanda

life is a bitch

Åh nu sitter jag helt överblött, det är för att jag var och bada med syster, alison och nelly. det var roligt eller aja det var bara jag som nästan bada, inte ensam men mest. Alldeles strax så ska jag hoppa i duschen oc sedan ska jag göra mig iordning, jag vill ut på en promenad med Junior. Jaja skriver senare, det här inlägget blev bara öonödig. / amanda


mozilla

Hallå!  Nu är jag hemma ifrån min Storebror där jag spendera en del av dagen. Första gången jag var där faktist, det var fint hos han och hans flickvän.  Just nu sitter jag i väntan på mat jag är verkligen vrålhungrig.. Justja som jag sa förr så var min dator "paj" eller mitt internet funkade inte förutom msn. Men nu har jag  mozilla internet och den funkar perfekt & snabb som fan. Det roliga är att eftersom min farbror skulle omformatera allt så jag tog bort alla bilder och verkligen allting innan han skulle de och nu funkar de ju. Fast musiken tog jag aldrig bort. Men jag har ingenting kvar på min data. Typsikt mig!  Jaja kan inte göra något annat än att klaga på mig själv så ska inte ta ut det över bloggen hur sur jag igentligen är på mig.  Jaja, orkar inte blogga mer nu . Vi hörs senare !

/ isabel

The wind beneath my wings

Idag så har jag inte bloggat något? men då blir det här min första inlägg för dagen. Jag har grillat med familje, bror, kusin och typ andra som var här. Jag var så jävla trött på min kusin, you know han pluggade media och blev typ fotograf så att han tar hela tiden bild på mig, så fucking irriterande! jävla paparazzi som bara tar bild på mig när jag äter, sitter vid datorn, går .. hela fucking tiden. Jaja vildare till dagen, jag åt som en gris för att det var så jävla gott och sen gick jag upp igen. Juste igår natt så kom broder hem as packad, det var så jävla roligt för att han gjorde så himla roliga miner haha. Imorogn ska jag färga igen som tur! och på tisdag kommer jag hem :) Men då kommer jag och vara i Norsborg med några vänner.



(tryck på Esc för att ta bort bakrundsmusiken)
Det är bette midler som skrev den här låten till sin vän som dog.
Låten är så jävla bra! enjoy / amanda

hemma från staden !

Hemma igen, det blev inte mycket handlat idag inte. Ett nytt linne jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur den ser ut, den var söt och den kommer från gina tricot på rean faktist. Köpte även en ny rouge och en vitpenna. Ingenting mer följde med hem, inga jeans heller. Det var sjukt varmt ute idag, nästan för varmt.  Jag har ätit två glassar idag calippo eller vad dem heter, nu ska jag se på film och tvätta bort sminket.

/ isabel

godmorgon!

Nu är jag vaken eller jag vaknade för en halv timme sen tack vare mitt alarm. Idag åker jag in till staden med min Mamma, jag är ute efter ett nytt par jeans så det ska med hem idag förhoppninsvis. Sedan så behöver jag en ny mascara och foundation. Även några tröjor. Vi får se hur mycket pengar jag har.  När jag ska handla jeans så är det bara min mamma som kan följa med för det första så måste jag prova massor av jeans och hon har tålamod. Och för det andra så väljer jag rätt när hon är med.Jag har 6 par jeans i mitt skåp som aldrig används. Jag använder 3 styckna bara.Men jaja det här blev ett jeans inlägg dåra. Ska äta frukost nu!

puss / isabel

Misslyckat

Jaja nu ser jag ut som en wannabe blondin, mitt hår ser ganska orange aktig ut men men det fixars sig. Annars så får jag bara färga om till svart haha. Mitt hår är hel sliten efter att ha färgat så många gånger, ändå så köper mamma massa saker så att det ska fixa sig, men det går inge vidare med det. Imorgon ska det bli härlig väder! då kommer som sagt Broder billy (HAHA!), kusin lala, kommer inte riktigt ihåg hur man stavar hans namn och sen så skulle syster Tania och Tobias komma men det var inte säker än. Ändå så hade mamma tänkt och grilla så att medans dom gör det så ska jag vara ute och steka. Och om tre dagar så får jag veta om det blir någon spanien trots allt haha. Men här håller man tummarna riktigt hårt. Men nu ska jag göra mig iording för sängs, ska upp tidigt imorgon.
pussar / amanda

hela du är patetisk

Det du sa.. det du gjorde.. va allt en lögn eller menade du något av det? konstigt nog är jag inte ledsen över dig? Jag är arg.. och ledsen på mig själv. Du gjorde mig blind.. blind för sanningen. Alla andra såg men inte jag. Shit nu när jag tänker efter, haha! Shit man! Jag skrattar åt dig.. högt. För någon dag sen sa du.. oh isabel arg en ny syn. Och ja, jag är så jävla arg just nu.. men den här gången är det på dig.. ren jävla ilska. Men som en klok snubbe skrev i en låt.. Man lär sig av sina misstag.. mitt var du.

/ isabel

26 juni

Hallå! Igår så var jag ju som sagt på stranden och de var så himmla skönt väder. Idag med, och jag fick även lite färg i ansiktet, och igår så åkte jag även hem till min kusin för att slagga där en natt. Eller först så skulle jag stannat där hela veckan? Men jag hade inte tillräckligt me kläder och jag skulle aldrig orka åka fram och tillbaka när det tar en timme och 30 minuter dit liksom.

Idag blev vi väckta runt 10 av hennes söta lillebror som typ skrek som fan, inge ovanligt för han gör alltid de när vi ska vakna, som något slags alarm. I alla fall så stack vi upp och börja fixa oss. Sedan åkte vi till min farmors "koloni" där hennes old friends var, vi grillade och så sedan stack jag och Claudia därifrån. Hon skulle dra till stranden och jag stack hem, hade ingen lust att följa med henne.

Nu är jag i alla fall hemma, och jag är hungrig.. Vet inte om jag ska göra något att äta för jag åt faktist mat klockan 2, väldigt tidigt. Men nu så ska jag hitta på något att göra? en macka låter bra haha. Fettobella.com

/ isabel

nytt färg igen

Alldeles strax ska jag ner till Vi (vivo) igen för att köpa ännu en till färg paket eller hur jag ska säga det. Senare så ska jag bara chilla ute i balkongen, sola lite och dricka apelsin saft. Jaja nu får vi hålla tummarna på att färgen blir som det ska, som sagt så ska jag fortfarande ha guldbrunt och det gör jag på måndag men idag så ska det bli ljusbrunt.

wish me luck! pussen / amanda

Jag är wannabe blond

Blond är kanske inte det rätta ordet, men idag har jag färgat håret. Jag färgade blont och eftersom jag har svart så bler det ju självklart inte blont, det blev ljusbrunt typ, men på vissa ställen är det wannabe blont.



Det här är färgen jag använde, det blev ganska lyckat eller nja, jag ska ju färga igen på måndag haha. Just nu så är håret såhär;


Men jag ska ju färga guldbrunt så att jag kommer och fixa det :) hoppas det blir lyckat!

häligt väder!

åh ja nu håller jag på och älska det svenska sommarn igen, men på måndag så får jag börja på nytt, hat hat och hat! Då kommer det börja regna igen, och vad jag vet så kommer det hålla på så ett tag till. Men men jag är faktist lite stolt nu att jag äntligen fått lite färg, ännu en gång så har jag fått färg! idag så blev jag as brun! eller inte as brun men jävligt brun för en dag. Det fula med min bränna är att man ser min bikirand och det ser så hemskt ut, ska visa en bild alldeles strax här nedanför.
Åh imorgon så skulle jag vart med deisi men hon ska till frisörn så att vi komme rinte hinna vara med varanda så pass länge. istället så stannar jag bara hemma med familjen som ska grilla *mums*, syster, broder, kusin och systers man kommer också får väl hoppas på att allt går bra. Jag tror att jag ska sola ute i gården, jag måste blir brun liksom. Irene ska till grönalund med min systers döttrar haha det var lite roligt när hon sa det till mig idag.

( jag är A och Irene är I)
A - följ med mig till stranden imorgon?
I - Jag kan tyvärr inte.
A - jaha vadåra?
I - Ne men jag ska till grönan.
A - Va va va?! vad fan ska du göra där?
I - Åka frittfall du vet
A - Ne men du måste skoja, du är ju förfan fullvuxen!?
I - jag skoja, jag ska ta Alison och nelly (min systers barn) dit, no way att ajg ska åka , det är bara barnsligt -.-
A - Jaha meh du skrämmde livet ur mig barnrumpa!

Haha jag har så jävla torr humor, men jag kan inte bara sluta skratta åt det!


Blivit brun ore what?

Nu ska jag värma vattnet och dricka te! pussen / amanda

så jävla bäst!


ändrade planer

Okej, det blir ingen bio idag.  Dem ville åka och bada istället me tanke på hur fint väder det är ute nu så man ska igentligen passa på.  Jag vet inte hur jag ska göra, om jag åker hem till min mamma eller inte. Eller om jag stannar kvar här en natt till. Jag har ingen aning.  För jag orkar inte gå ner till stranden och sedan gå upp runt 7 mitt i det roliga och åka hem. Min pappa jobbar så han kan inte skjusa hem mig men jag vet inte alls hur jag gör.  Det är inte direkt så att ni bryr er men det är ju ändå ni som väljer att läsa denna blogg right?  Nu ska jag äta frukost. En sen frukost !

/ isabel


godmorgon

Nu är jag vaken, eller jag låg kvar i sängen i ungefär 40 minuter men nu är jag i alla fall uppe. Idag åker jag som sagt hem till min mamma igen då, sedan blir det att fixa mig i ordning utan stress. Sen så vet jag inte än om vi ska på bio eller inte.  Jag har inte snackat med dem andra, men vi får helt enkelt se.  Det finns inte så många bra filmer nu, men jag kan gå på vilken som helst nästan bara att man är med roligt folk så spelar det ingen roll.  Nu ska jag sega mig framför datorn och läsa lite bloggar sedan blir det frukost och fixa mig snabbt och sedan dra kanske. Ingen aning än!  Jag hör av mig senare.

/ isabel


Dagens planer

Hallå hallå alldeles strax så ska jag göra mig iordnig för att hinna träffa Karen i staden. Vi ska hitta en klänning till henne, en söt. och jag ska färga håret, hade tänkt och färga guld brunt eller vad tycker ni?
Jag har alltid velat ha ljust hårfärg men grejen är den att jag inte passar, så nu gav Mimmi S. mig en idé, att jag kunde börja med slingor, och jag tror faktist att jag ska börja med slingor, sen ska jag se hur det blir. Blir det snyggt så färgar jag hela håret, blir det misslyckat så färgar jag tillbaks till svart.
Jaja, ska dra nu. pussen / amanda

Jag är brun!

tjao! idag är jag överlycklig, äntligen så har man fått lite färg, det behövdes, höll på och bli blek som ett papper haha ingen fantasi? Men men idag lyckades man få lite fäg, man ser årminstonde min bikini rand. Idag var det tänkt och bade i hornstull med Karen, men jag är ju lite busig (not) det var så att jag var rädd för att tappa bort mig typ, äsch jag suger på och förklara. Vi skulle även in till stan men allt skulle bara bli för stressigt för mig. så att jag fråga ifall vi kunde åka till stan imorgon och det är ju självklart att vi gör det. Mne idag var jag hos Gissele och sola. Det var jätte härligt, och så åt vi körsbär ifrån hennes träd, dom var jätte goda. när solen gick bort såp hade vi vatten krig och jag blev ju överblött ovh fick vänta tills det torkades.

Aja nu sitter jag och äter middag, och jag vill inte att datorn ska bli kladdig så att jag hör av mig senare tror jag. Pussar / amanda


la playa

Hello people!  Jag kom hem nästan precis från stranden så jag tänkte slänga in ett inlägg innan jag hoppar in i duschen.  Det var så jävla roligt idag,  det hände roliga saker verkligen hela tiden och jag hade en kanon dag,  självklart så blev man inslängd i vattnet flera gånger och när jag blev nerknuffad så hamnade stefan eller jennifer över mig jag trodde fan att jag skulle dö, fick ingen luft. Sen så tappa jag känseln i kroppen så jag inte kunde simma men marco min räddade kom och hjälpte mig. Haha jag övedriver faktist inte! Okej, jag har inte blivit brun ett skit. Jag som trodde på lite färg, men nehe.

Imorgon så åker jag hem till mamma,  och sedan på kvällen så blir det bio inte så säkert än jag vet inte, och om det blir av så kanske pamela slaggar hos mig. Men vi är inte säkra än måste kolla upp att alla kan osv så jag vet inte. Sedan på lördag så vill jag shoppa me tanke på att jag fått mina pengar nu.  Aja hör av mig senare ikväll eller imorgon bitti.

puss / isabel

godmorgon!

Jag vaknade för ett bra tag sen, runt 9 någon gång. Men jag var som sagt tvungen att gå upp då för att väcka min storebror sedan dess har jag mest suttit vid datorn och smsat och inte gjort något annat. Idag bär det nämnligen av ner till la playa igen då, förhoppnignsvis så kan jag bada idag. Vet inte om dem andra två kan de, men jag ska i alla fall bada med Marco i så fall, haha. Om jag ens kan bada..  Jag tror ni tjejer förstår vilket problem jag snackar om.  Jag ska snart vräka i mig frukost för jag är hungrig som fan, det blir pannkakor till frukost. Haha inte så nyttigt direkt men i vilket fall som helst så ska jag smsa med pamela lite och se vilken tid vi ska mötas osv.  Resten kommer runt 4 så vi kanske drar dit lite tidigare.  Nu var det frukost, jag hör nog av mig när jag kommer hem idag !

puss / isabel


Örnsberg jao!

Tjao alla! idag var jag som sagt hos min syster, vi grillade och badade det var så härligt tills pappa börja dricka .. Jo visst är det inget fel och dricka, men han blir bara dum i huvet när han tar en knunk. Han bli så överdrivet jobbig, man pallar inte med honom haha. När vi badade så kom hunden men, min pappa var ju som sagt dum i huvet och bara slängde in hunden i vattnet, asså slängde är inte det rätta ordet men ni fattar nog, som tur så hunde Junior simma men han är så jävla rädd ifrån vattnet (haha tönt?), han simmade upp på några klippor och man kunde inte få tag i honom han stanade där i ungefär 2 timmar? haha men den så fick min syster tania tag i honom och börde upp honom, därefter så blev Junior poppis där, han blev vän med alla människor som var där.
Ja ja, sen gick vi vidare hemåt och åt glass. Åh juste jag fick lite fär idag, blev lite brun *stolt* äntligen liksom jag höll på och bleka för mycket haha. Imorgon så ska jag och syster sola inåt i bremora, sen när jag kommer hem så drar jag på en gång till stan och möter Karen. Egentligen så skulle jag vara med dilay, men jag är med henen på söndag istället.

Måste ut en sväng med hunden nu, men god natt så medans så hörs vi imorgon. pussar / amanda

tjugo-tredje juni

Hallå! Jag åkte ju som sagt hem till min pappa och så här har jag ju en dator så jag kan blogga ändå!  Idag var det jätte varmt ute, i alla fall här. Tog bussen från älvsjö till skärholmen där jag mötte Pamela, där tog vi tunnelbannan till min Pappa, sedan drog vi ner till Stranden alla mina kusiner var.  Inte alla, men dem flesta.  Jag Pamela och Claudia gick upp till klipporna för att sola där, då vi berättade lite saker för varandra eller för första gången så lät jag dem snacka på så jag satt där tyst och lyssna, det var faktist kul!  Och när vi skulle ta bilder så flög pamelas mobil i vattnet, den dog. Eller den är på operation just nu, haha jag tror inte ni förstår.  I alla fall så vart det en lyckad idag, och tyvärr så kunde jag inte bada idag pga en sak, eller ingen av oss kunde det. Så typiskt. Men vi alla tre hoppas att det är  borta tills imorgon så vi kan bada då. För vi tänkte gå ner ditt och sola åtminstonde. Färg har jag  fått lite grann på bena igen, skönt att man inte ser likblek ut längre.  Men jag vill bli brun i ansiktet, jätte brun så jag slipper att ha make hela tiden.

Just nu så gör jag ingenting nästan förutom att jag precis läst lite bloggar och smsar. Jag ska nog se på någon film eller något annat underhållande. Jag vet inte hur länge jag stannar hos pappa men jag har kläder som räcker tills på Söndag så antagligen åker jag hem då eller innan. Men nu när det är så varmt ute så vill jag nästan bara vara här och kunna gå ner till stranden varje dag, vilket tar två minuter max !   Menmen, ska runda av här nu och kolla på bilderna från dagen.

/pussar / isabel

dagens planer

godmorgon! Nu är jag vaken, varmt är det ute också. Skönt och äntligen så börjar värmen komma tillbaka igen!   Jag tänkte åka hem till min pappa idag och vara där ett par dar. Sola och bada, finns inget bättre. Jag ska i alla fall börja packa kläderna nu och sedan så sticker jag. Ha en underbar dag!

/ isabel

23 juli 2008

Godmorgon! Hur har eran natt vart? Min har vart rätt så skön, fick bra sömn men klev upp ifrån sängen ganska så tidigt på grund av pappas hemsla msik. oh ja, han msik är hemsk! han lyssnar på Opera eller wannabe opera, jag har inget emot opera, det är jätte fint, men det han lyssnar på är hemskt! och han lyssnar på det i ungefär högsta volym, det är jätte irriterande! Har ni seet vädret? äntligen lite sol. Idag ska det bli 27 grader varmt, det behövs efter all regn.
Okej det här kanske låter lite dumt, men jag försökte läsa för hunden, jag behövde träna och han är den enda som lyssna HAHA!
Idag befinner jag mig i aspuden eller typ vid sommarkransen, asså jag vet inte vart min syster bor men det är typ där. Vi ska grilla hos henne och ha det jätte trevligt. Om hon har den dator så kan jag ju självklart bloga lite, men det beror ju på om jag orkar och om hon har dator.

Ska göra mig iording för att vi drar snart. pussar / amanda


äntligen hemma

Hallå hallå coolingar! kom precis efter att ha haft en så underbar rolig dag med Josehine, tack! Idag har jag nog haft min pinsmaste dag. Jo det är så att jag och Josephine har tydligen lekt med docker (barbies), okej jo det är töntigt, jätte töntigt! men det var så jävla roligt, väcker gammla minnen liksom man måste give it a try.
På väg hem så var jag rädd så att jag ringde min syster, men hon var inte till stor hjälp, hon kissade precis när jag pratade med henne, hon kissade ute haha.

- Irene du måste prata med mig tills jag kommer hem!
- Okej, men jag ska bara kissa, du får prata med natta så medans.
- Okej, men skynda.
- Mmmh, eller förset du får prata med mig, jag kissar.
- Irene vad äcklig du är, du kissar ute jävla sbakk äckel!
- Men jag var kissnödig, vadå?
- Ändå! har du mina kläder på dig!?
- Ah byxorna, jag råkade kissa på dom lite ... förlåt!
- Irene! idiot, äckel! kissa inte ute! skabb människa.
- Men, lala... jag har inte batterier nu, heeejdå sköt om dig.
- Vi kommer ändå ses när du kommer hem, pucko?
- Aa okej som du vill, hej då!


Trevlig konversation eller? Jag borde prata oftare med syster, det var ju roligt (not)...


Oj oj oj, som ni ser så kommer isabel  inte blogga tills fredag, men ni har ju alltid mig och liksom vad är en blogg utan mig? nada, right? haha nu låter jag ego, usch!
Men men, vem klarar sig utan bella? alla. så det blir no problemo liksom haha (skojar) . we gonna miss you, cya in heven!

pussar och ciao / amanda!

ingen bloggning fram till på fredag, men amanda är ju kvar!

Hörrni, min dator är ur funktion eller jag menar att jag bara kan vara inne på msn och inget annat så det får väl räknas som att den är trasig. I vilket fall som helst så kommer jag inte kunna blogga på ett par dar för just nu använder jag min "låtsas" brors dator som inte är här, men imorgon kommer han och då lär han nog sitta här hela tiden.Jag kanske får en tid för datorn inte vet jag om han går med på det eller inte. Men bara så ni vet att det kanske inte blir någon bloggning för min del. Vi får helt enkelt se.

Idag har jag inte gjort så mycket, tagit de lugnt för det mesta. Jag vill till grönalund imorgon, så det kanske blir av får se. Annars vet jag inte riktigt. Nu ska jag slappa framför tvn & smsa!

/ puss isabel

tretton:tjugotvå

Hallå!  Det var nog för ungefär en timme sen jag bloggade sist. Men jag är riktigt utråkad. Jag har duschat och försökt göra en snygg design men jag misslyckas precis som vanligt,sorligt synd! JAG VILL HA PHOTOSHOP! jag tror faktist att jag köper den nu när jag får pengar , i need it.  Nu ska jag läsa lite bloggar och forsätta smsa.

/isabel

internet kronglar

Oj, nu märkte jag att Amanda har skrivit fyra inlägg i rad och jag nada, väldigt dåligt utav mig. Såg även att Amanda gjort en ny design.  Min dator har ingen internet eller jo jag kommer bara in på msn så det är även anledningen till att jag inte kan blogga. Men nu tog jag mammas dator fast mellanslaget är typ paj så det är verkligen jätte jobbigt att skriva. Igår somnade jag lite efter 12 , rätt så tidigt faktist. Men jag var verkligen jätte trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna!

Idag har jag inga planer alls, jag hade tänkt åka till min Pappa för att be dem fixa min dator med tanke på hur seg den blivit och be dem ta bort allt osv. Men annars så vet jag inte, han jobbar nog idag och jag orkar inte sitta på min mammas dator,  menmen.. känns som att jag skriver om jätte onödiga saker. Jag ska i alla fall hoppa in i duschen och sen får vi se vad jag gör.

/ isabel

Godmorgon

Fick inte så mycket till sömn inatt, men jag klarar mig nog under dagen. Idag vaknade jag ungefär klockan 7.00 eller, nja tidigt i alla fall. Jag klädde på mig några bekväma kläder och så gick jag ut för att jogga, helt ensam, storasyster hade inte lust och gå upp ifrån sängen idag. Efter 20 minuters joggning så gick jag in igen. jag duschade och skulle försöka sova på nytt, men kunde inte, helt plötsligt så blev jag pigg. Så att jag höll min vaken och kollade en stund på tv. Men nu sitter jag här, har inga planer alls för dagen, skulle vara med jessica och olivia, men dom bestämmde sig för att åka till Grönalund ändå. Aja jag får väl syselsätta mig med något idag, kanske åka till vreterna, eller norsborg, får se hur det blir.
Vad ska ni göra idag? någor speciellt kanske?

Menmen, nu ropar mamma mig "frukosten är klar" ! ha en bra dag / amanda


förebild

Alla har väl en förebild eller förebilder? Min är jennifer lopez!


och nej, hon är inte min förebild för att vi har samma efternamn! det är för att jag verkligen älskar henne, henner parfym, henne märke, utseende, låtar, filmer och massa annat! hon är helt enkelt bäst. det finns inte en enda film som jag tvekar på. Hon har en "perfekt" familj, henne man är så otrolig söt (mark anthony), eller inte så jätte söt, men han var det som liten.  Hon har även så otroligt söta barn!



vem är din förebild/förebilder? Kommentera gärna det

/ amanda


21 juli 2008

Min dag har vart svintråkig! Har vart vid datorn nästan hela dan, när jag egentligen skulle ut med Olivia, men det blev inget utav det. Hon skulle tydligen äta middag hos sin mormor, inte tänkte jag förstöra det. Och jessica, hon hade andra planer för ikväll. Men imorgon så ska jag dra in till staden om dom inte ska till grönalund, får se hur det blir. Jessica skulle höra av sig ikväll. Men jag hade tänkt och sova snart, hon får väl skicka sms imorgon. Jag kollade på en film medans jag satt vid datorn ännu en gång så kollade jag på "dumpad" den är så jävla rolig, jag rekomenderar den! Hoppas pappa får sin pass snart så att vi kan beställ biljetterna till spanien. För annars så blir jag jävligt sur om vi inte åker, då åker jag till frankrike som det sklle vart ifrån hela början. Men det löser sig nog, eller vad säger ni?

Jag vill på bio, någon bra film jag kan se?
förutom indiana jones som jag såg förra veckan.

Har ni sett nyheterna? är det inte hemskt att två män misshandlade några homosexuella för att dom höll varandra i handen och åt tilsammans i en resturang. är det inte övedrivet och misshandla dom? vem vet vad som skulle ha hänt, man kan ju dö av grov misshandel. och det är inget fel med homosexuella människor, man måste kunna älska vem som helst!?

/ pussar amanda

Amandas önskelista


Kläderna kommer ifrån Ellos och H&M.

data-noerd

Hallå!  Just nu har jag sätt på två filmer honey & defently maybe (ingen aning hur man stavar) Älskar dem båda och ja jag rekomenderar dem verkligen.  Honey är en dansfilm för dem som inte visste det.  Jag har inte gjort något annat.  Jag ska läsa lite bloggar och sedan kolla på beck. Idag ska jag vara inne hela dagen och jag har ingeting planerat på hela veckan eller liksom jag vet inte alls vad jag ska göra med tanke på att jag inte  än vet när jag ska åka till min pappa.   Det här blev ju väldigt onödigt skrivet men i alla fall så skriver jag imorgon eller senare!

puss / isabel h

Veckans planer + idag

Jag tänkte klämma in ett inlägg snabbt innan jag går ut, men först så ska jag göra mig iording. Idag så befinner jag mig i Rönninge eller Salem, jag ska vara med Olivia, vi ska gå runt lite och sen så hittar vi på något roligt väl?
Jag har bara lust och kolla på filmer nu, men jag är så jävla dålig för att jag koller hela tiden på samma film hela tiden, utan och tröttna men grejen är att jag kan hela filmen utantill och då blir det inte roligt.


Veckans planer

Måndag - Befinner jag mig i Salem med Olivia.
Tisadag - Träning. Ifall Jessica och Olivia inte åker till Grönalund så ska jag och dom till staden.
Onsdag -  Jag och familjen åker till storasyster tania och grillar (beror på vädret)
Torsdag - Ska jag träffa Dilay, vi ska hitta på något roligt, befinner mig kanske i skärholmen? inte riktigt säkert.
Fredag -  Kanske isabel? ifall hon inte åker till sin pappa.
Lördag -  Är med Deisi i Norsborg säkert (gangsters).
Söndag -  Inga planer

/ amanda

21 juli

Godmorgon!  Jag vaknade för någon timma sedan och hade inte någon tanke på att blogga, jag glömde bort det till skillnad från förr då jag bloggade så fort jag satt på datorn. Jag tror ni kommer att märka att jag kommer nog skriva lite mer än vad Amanda kommer att göra, hon skrev oftast ett inlägg per dag till skillnad från mig som skrev minst två,tre om dagen. 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag känner mig utvilad men ändå trött så jag kanske ska ligga och kolla på film och ladda ned ett par styckna. Jag har nästan sätt alla filmer, för jag kollar på det hela tiden verkligen.   Jag har inte kollat på film så mycket nu kanske en per dag för jag haft fullt upp osv.  Nu ska jag leta efter någon bra film som jag ska se och sedan får vi väl se vad jag hittar på annars. Kanske tar en sväng förbi min kusin? Ingen jävla aning. Men ni får väl ha en bra dag .

/ isabel halldin


fjorton suger

Hallå! Nu skriver jag igen, jag har verkligen ingenting att göra.  Jag kollade på en film som jag aldrig sätt tidigare och filmen heter fjorton suger och är väldigt gammal. Faktist så var den ingen alls bra förutom i slutet då det blev lite sorligt med tanke på att jag gråter nästan av alla filmer. Det är lite pinsamt! Men i alla fall så försökte jag att somna tidigare idag men det gick aldrig så jag satt framför datorn och så hittade jag massor utav gamla låtar på min dator, så det lyssnar jag på nu fast jag ska nog se på en annan film nu, om inget annat. Justja jag pratade i telefon med William ungefär 10 minuter sen skulle han gå på planet, fy fan. Jag kommer att sakna dig, jag saknar dig redan. I alla fall så är han hemma igen den 8 agusti tror jag, och då ska vi träffas.  Menmen.. Nu rundar jag av här för jag babblar mest om ingenting.

puss / isabel


I'm back

Det är inte bara jag som har kommit tillbaks med bloggandet, utan internet också som ni kanske märkt. Efter en lång natt utan ljus så var plattången orsaken av allt. Vi märkte det föräns idag när josephine skulle platta håret, då hände det precis likadant som igår, det kom en "blixt" eller vet inte hur jag ska förklara det, men det var ljus. Pappa skulle komma hem och fixa det men han kom inte föräns 00.00, vi fick ha en mysig kväll utan ljus och försöka kissa i mörkret. Det var läskigt, eller det kändes läskigt, man såg ju ingenting alls. Alla var insamlade i vardagsrumet för där kom det in lite dagsljus. Men som tur så ringde syster till  com hem för att få tillbaks internet och telefonen, som nu vi har fått tillbaks.
Kommer inte på något som jag kan skriva om just nu, men jag hör av mig senare. pussar/ amanda

en plattång kan orsaka mycket

Förlåt för att ingen av oss har bloggat någonting. Men igår hände det jätte skumma saker hos amanda, elen försvann eller allt var tack vare Amandas plattång,  jag orkar verkligen inte berätta hur allt gick till men det var läskigt och mörkt.  Och Amanda har ingen internet så det är anledningen till att hon inte kan blogga just nu, så det lär nog bara vara jag som skriver på ett tag. 

I alla fall så slaggade jag ju som sagt hos Amanda i helgen och det var kul, igår kom även Josepfine dit och sov över där också.  Vi var ute och kollade på film och gjorde massa andra saker.  Jag åkte ifrån Amanda runt 1 med J då vi tog tåget till älvsjö och gick runt lite men nu sitter vi här. Jag har ingen aning vad vi ska göra heller jag känner mig verkligen jätte trött , en sådan här dag har jag bara lust att ligga i sängen och sova. Men nåja nu ska jag avsluta och så ska J sitta här och blogga .  Ha en bra dag !

/ isabel


natt som dag & dag som natt

Idag har det hänt lite allt möjligt. Det började med att Amanda mötte mig i tumba där vid bussarna då jag var tvungen att springa för att hinna med bussen. Och han kom körde bussen var helt jävla dum i huvudet han stängde fan dörrarna på mig och bad aldrig om ursäkt?!  Sedan åkte vi tillbaka till tumba centrm (efter vi hade vart hos amanda) och där mötte vi Micaela och Malin, vi var med dem ett tag tills vi var tvugna och åka tillbaka hem till henne och ta ut hennes söta hund som är gay, ehm det är sant.. Det hände roliga saker hela tiden som jag inte orkar repa upp.  Det var i stort sätt en skratt dag . Föresten en grej som hände, vi skulle överaska Josepfine, och hennes mamma är typ in love whit amandas hund haha det var lite kul och josepfine fick någon slags adhd anfall på sin mamma. Fan vilken historia detta blev. & juste vi sa också hejdå till caroline som åker till turiket i två veckor,lyx! Aja godnatt (vi ska inte sova) menmen ..

/ isabel halldin


18 juli

Nu skriver jag igen, anledningen till att jag skriver nu är för att jag har tråkigt som bara den. Allstå Amanda är lite seg, hon sitter tydligen inte framför datorn och hon svarar inte på mobilen?   Men jag får väl vänta tills hon kanske vaknar till liv igen.  I alla fall så skriver jag mycket när jag har tråkigt osv annars blir det nog ett inlägg per dag om det inte händer något extra som jag bara vill skriva om.  I alla fall så bloggar jag helt enkelt när jag känner för det. Nu ska jag läsa lite bloggar och försöka få tag på Amanda!

/ isabel halldin

" ett riktigt inlägg "

Såja, nu hinner jag faktist skriva ett riktigt inlägg. Innan vart det nog mer hej på er och hejdå så att säga.  Amanda har nog redan berättat allt det jag tänkt berätta för nu är det så att jag ska slagga hos henne hela helgen och det kommer bli så jävla kul, för er som inte visste så är Amanda faktist jätte rolig , man tror kanske inte det öhm.  Jag ska snart fixa mig i ordning och ta tåget till Tumba och där får hon möta mig. Sedan imorgon så ska hon ha en "tjejkväll" för oss alla brudar eller som hon sa innan så kommer det killar också så man kanske inte riktigt ska kalla det en tjejkväll.  Och så fick jag reda på att josepfine ska slagga hos Amanda imorgon också, så det blir kul det med.  Men nu måste jag runda av här och försöka leta efter något ha på mig och andra kläder för alla andra dagar jag är ju bara borta över helgen!  Bloggar nog mer ikväll eller imorgon om inget annat ! Föresten så följer kameran med så jag ska tvinga Amanda ut och då vi ska ta massor utav bilder, föresten så hittade jag mina laddningsbara batterier till kameran så nu behöver jag inte längre oroa mig att jag aldrig har batterier. I alla fall så ska jag försöka att komma ihåg att ta bilder, för er som inte känner mig så är jag faktist jätte glömsk!  Nu måste jag avsluta..

/ isabel halldin

Den andra som den första

Okej det här blir ju andra inlägget men för mig så är det första *stolt*.
Vi har fixat bloggen lite just nu, men vi kommer och ändra design då och då, men just nu håller vi oss till den som vi har. Nu är det så att Isabel ska slagga hos mig under hela helgen, det ska bli kult. Imorgon kväll så ska vi ha en såkallad "tjejkväll" men det kommer killar så att vet inte hur jag ska säga det annars, det blir nog kult. Jag och isabel kommer och handla godsaker imorgon på morgonen, hinner vi så klämmer vi en ett inlägg. Sen så möter vi Josephine, hon ska ju också slagga hos mig imorgon så då blir det jag Isabel och Josephine för en kväll.
Jag ska fixa några saker just nu, men vi hör av oss ikväll.

Fortsätt och ha en super dag, pussar / amanda

Första inlägget

Hallå, första inlägget som blir skriven utav mig Isabel som räknas för "halldin". Det är så här att jag och min vän Amanda har skapat en blogg tillsammans.  En ny design är på gång så det är bara att hålla utkik. Inte för att någon läser det här än, menmen.  Jag bloggar nog mer lite senare för jag är upptagen med allt annat! Så vi hörs.

/ Isabel

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0