Söndag

Gah!  Jag hade ingen lust till att blogga igår, var helt jävla död.  Åkte till Skärholmen för att möta Yasmine där, vi gick runt någon timma hittade ingeting förutom ett par örhängen, vi gick bara in i en affär så ja.  Sen stack vi hem till Yasmine såg på filmen fjorton suger, sen var det dax att gå och möta Johanna, vi tog tunnelbanan till t.centralen sen så promenera vi till kungsan.  Vi kom dit liiiiite för tidigt, kändes lite fel när det knappt var mycket folk. Sen runt 7 börja det komma lite fler, men jag måste konstatera att mina vänner är alldeles för roliga och underbara. Hände sjukt roliga saker,  vi gjorde lite allt möjligt.  Vi åkte hem vid 11 sen satt vi på en film, johanna slockna på 2 sekunder såg det ut som.  Fast jag såg klart på filmen och sen så smsa jag lite tills jag själv somnade.  Och idag har vi inte gjort så mycket mer än att legat i sängen och bara snackat.

Idag ska jag bara vara med yasmine och johanna ett tag, sen måste jag packa. Jag åker om 3 dagar!  yeee.

/ isabel

31 augusti

tjohej bloggen! saknat mig? jo det är ju så att ag inte har haft någon ork för att skariva i bloggen, men nu så har jag lite extra power så att vi får se hur mycket jag orkar skriva. Som många vet så var det Nrj igår, och självklart så åkte man dit. Ja, men först så var jag hos min moster som fyllde år, det känndes lite taskigt och bara gå därifrån utan tårta ;o ? Haha men josephine var där med mig så att vi chillade lite men sen så var det så att vi var jätte försenade men vi brydde inte oss så pass mycket om det för att dom börjar alltid med dom dåliga först haha. Vi mötte jessica och olivia där och hade det asa kult! vi drog hem när det hade slutat för att ingen hade någon ork för att efterfesta, men jag var ju helt slut. Och idag så har vi bestämmt att vi ska åka till ungdomsmottagninen haha. Nu ska jag fixa frukost till mig.
big love / amanda

29 agusti

Har inte haft någon större lust att blogga, fast jag gör det ändå.  Idag var det igentligen planerat att Yasmine skulle sova hos mig, men det blir inte som vi planerat.  Utan hon och Johanna gör det imorgon istället. Jag är inte riktigt säker när jag ska möta dem imorgon. För vi ska upp till mig och lämna deras väskor den drar vi in till kungsan. Det är ju nrj in the park imorgon, ser fram emot det.   Sen idag ska jag inte göra så mycket annat än att se på ett flertal filmer och bara sitta här och inte göra något annat. Eller så kanske jag gör något annat? Vi får se, fast jag blir nog hemma.

Aja, har ingenting att komma med.  Bloggar kanske senare.
pussar / isabel

så jävla bäst



/ amanda

Torsdag

Hej igen!
Såg aldrig på satc filmen som bestämt, utan jag valde att se ps i love you, jag stoppade filmen för ungefär en timme sen och nu ska jag forsätta se på den. Än så länge är den rätt bra.  Jag låter säkert som värsta film nörden, vilket jag är förstås. Har sätt de flesta filmerna, eller knappast hälften utav alla filmer som finns i hela sverige. Men ni fattar nog? Ääh nu ska jag forsätta se på filmen.

/ halldin

sex and the city

Godmorgon!  Blev hemma idag också, känns som att jag bara blir sämre och sämre. Vilket är dåligt förstås.  Fan att jag ska ha så ont i halsen, och hostar gör jag också typ hela tiden.  Blää säger jag bara.  Hoppas jag blivit bättre imorgon.  Själv så ska jag bara se på filmer idag igen då, justja igår såg jag en film, eller det är ingen film direkt. Men shan da man? Ni flesta borde nog veta vem han är, och så såg jag på den igår. Fy fan vad jag skratta. Och nej jag såg inte de på youtube. Utan de var  något jag laddat ner. Haha det fick mig på bra humör i alla fall!  Fast nej, nu ska jag se på satc filmen igen, älskar filmen!

/ isabel

IT WAS A BIG MISSTAKE


halleluja!

Gahh jag åker om exakt en vecka nu!
så jävla skönt!

Godmorgon!

Blev hemma ifrån skolan idag, måste vila upp mig nu.  Har haft ont i halsen, hostat som fan i 5 dagar nu.  Jag lär nog gå till skolan imorgon om jag blivit bättre. Så idag ska jag bara ta det lugnt, kolla på en massa filmer osv. Jag har redan sätt en som heter "meet bill" haha en riktig rolig film, inte första gången jag ser den. 

Jag har ingenting att komma med, så jag återkommer lite senare.
tjingeling / isabel

Tisdag

Imorse var det grymt lätt att gå upp, berodde väl säkert på att jag somnade relativt tidigt igårkväll...
Vilket är bra förstås!  Rolig dag i skolan idag,  aa lite i alla fall.  Hände inte så mycket, fick lite gjort och kunde faktist gjort bättre av mig. Idag var det planerat att jag och några andra skulle gå och träna, men så blir det inte utan vi tar det imorgon istället.  Inte säkert att jag hänger med då, vi får helt enkelt se. 

Allt för idag, so long
/ isabel

25 agusti

Hello! Har ingenting att göra så tänkte att jag kunde klämma in ett extra inlägg.   Har inte gjort så jätte mycket, suttit för det mesta vid datorn och läst massa bloggar.  Bloggkoll underlättar en hel del, jag menar då ser man vilka som uppdaterat hela tiden. Och jag har ca 7 st på bloggkoll, 7 bloggar som jag mest tycker om helt enkelt.  Nah just nu gör jag inte så mycket, dricker te och chattar me gott folk på msn. Och en låt får mig att tänka på en sak, blää vad trist det blev.

/ isabel

25 agusti

Hola.  Idag var jag glad hela dagen för idag fattade jag matten. Aa lite i alla fall!   Dagen flöt på,  arbeta bra, bättre än förr. Framsteg,framsteg. Sen hände det inte så mycket annat. På rasten gick jag och Amanda runt lite (ute) och tog en del bilder.  Som kommer att dyka upp här senare ikväll eller imorgon.   Efter skolan så åkte jag och Amandu in till staden för jag var ute efter nya tröjor, kom hem med två styckna. Är rätt nöjd faktist.  Jag hittade massa fint, men jag är sparsam eller ska försöka att vara det nu. 

Nej har nog inget mer att tillägga nu,  pussss
/ isabel halldin

snabb bloggning

hejhej bloggen! kom precis hem efter att ha vart i staden men isabel, hon skulle handla kläder och självklart så följde jag med. Mina ben är helt döda men min dag är inte slut, för att alldeles strax ska jag med syster till huddige och tränna, elle ja gymma? hoppas det blir roligt. elelr ja det är väl inte roligt, men det känns skönt efter träninge, det tycker jag iallafall. Ah jag är klar nu iafl, tagit på mig bekväma kläder som jag kan springa i och när klockan slår tio i 6 så ska jag och syster ner till bussen. på riktigt så hade jag tänkt och städa men jag erbjöd mig själv och åka dit  haha. Jaja men nu ska jag iväg, borsta tänderna och göra andra småsaker. puss hej, bloggar sen / amanda


Söndag

Tjaa baa, kom nästan precis hem.  Har var med Yasmine och en massa andra idag,  och jag har haft det riktigt kul haha verkligen!  Vi gjorde lite allt möjligt orkar inte berätta exakt vad å så. Fast nu måste jag plugga lite på so tabellen som jag ska kunna utantill imorgon, och sedan ska jag redigera lite bilder igen. För det var kul igår, haha . Så nu är jag besatt i det helt plötsligt.   

Imorgon är det ju skola, boring. Men ändå inte.   Nej seriöst det var plugga jag skulle göra!
peace - isabel

tjohej

Godmorgon! igår så var jag helt jävla död så att jag hade ingen ork alls för att skriva, men nu så kan jag skriva kortfattat om min dag. Jag var med Grecia och belen, vi åt ute och köpte massor med blommer. Sedan ålte vi hem till henne moster och kollade på film där, det fick bli step up 2. Det känndes så roligt att äntligen få träffa mina kära. Och vi har även bestämmt att vi ska till nrj tillsammans. Men får se hur det blir med det.

Idag ska jag följa med syster till globens kunskap g. Hon vill inte komma försent i den första dan så att hon vill åka dit idag för att se hur man kommer dit. Och jag som alltid är så jävla underbar snäll så har jag sagt att jag följer med. så att alldeles strax så måste jag göra mig i ordning.

Nyheter för mig! Nu är det så att min storasyter Tania ska gifta sig med Tobias efter att ha vart förlovad i 10 år. Grattis måste jag bara säga. Det är på februari, men det får mig bara och leé för att det är så himmla gulligt när någon gifter sig. Aja good luck till er och mig som måste gå nu!

be happy / amanda

Photo shop

Har suttit som en helt nybörjar framför photo shop och redigerat en hel del bilder. Skit kul, och det var bilder på amanda. Hon t.ex skicka en bild då hon bara hade mascara, ingen puder. Men jag kunde sminka till henne det.  Haha det var kul i alla fall.



- Ni kanske själva märker att de ser ut att hon har smink, annars har jag inte redigerat bilden så mycket mer.
Jag håller faktist på och lär mig helt själv. Så det ska jag forsätta med!

kisses / isabel

tunisen på G

Jag har absolut ingenting att göra, ingenting. Det är sjukt.  Jag kom på att tänka på en sak att jag åker om 11 dagar. Åhh vad jag längtar, ska bli skönt att åka nu. Sola, bada. Och förhoppningsvis få lite färg.  Men jag har ett problem,  asså det är inte säkert att jag kommer kunna bada där nere, nah jag tror ni förstår varför. Skit jobbigt, men sola kommer jag i alla fall kunna göra så det spelar nog inte så stor roll.

När jag ändå håller på och skriver så kan jag berätta om morgondagens planeringar, det är så att jag ska åka till Yasmine,  rätt så tidigt, och bara umgås där nere med en massa polare. Ska bli skit kul. Hört att dem saknar mej (a) ..   Näjrååå nu ska jag baka en kladdkaka närmare bestämt, det är lördag idag. HALLÅÅ???

/ halllllldin

it dont mean a thing if you aint got that swing









- Regnbågs bilden är helt klart en favorit!

hjälp?

Me tanke på att ni är rätt så "många" som läser vår blogg så skulle inte någon kunna ställa upp med att göra en design åt oss. Eller hjälpa oss med en header eller vad som helst.   Så ni som kan, och har tid över att göra en design, snälla hojta till i så fall.  ;)

puss på er alla söta
/ i

talangfull unge !


godmorgon världen !

Idag blev jag väckt 9, så jag tackar och bugar för det. Nej usch vad irriterad jag blev, men thats life liksom.  La mig rätt så tidigt igår, vid 1 någon gång tror jag.  Kunde knappt hålla ögonen öppna.  Nah-nah, vad ska jag göra idag då? Ingenting planerat, har inte lust till något just nu.  Fast vi får väl se vad jag gör, om det blir en innesittandekväll, eller om jag åker och träffar någon (?)    Ingen aning, men nu ska jag se på tv och äta frukost!

/ i

hahahahaha !



finns ingeting bättre!

Hallåååå!  Jag har snackat med broder min, och vi eller jag kom fram till att jag ska börja på house. Det är en dansstil. Jag tänkte först börja på streetdance, men ångrade mig väldigt fort. Sen slog tanken mig att börja på dancehall för det är riktigt kul, men sen så övertalade min bror mig på något sätt att house är dubbelt så roligare osv. Så jag gör som han säger, han har oftast rätt. Jag älskar att dansa, det är fan mitt liv. Dansdansdansdans.  

Lite onödigt skrivet inlägg menmen..
/ isabel

22 augusti

Tohejsan! jo det var ett tag sen jag skrev? kanske nån dag haha men men nu börjar jag igen. Hade tröttnat på att blogga hela tiden men nu är jag igång igen. Ska nog inte berätta om mina andra dagar men däremot så ska jag berätta om idag. Tidigt på morgonen så mötte jag Isabel för att gå till skolan, slutade omkring 14.00 och sedan så väntade jag på my papis föräldrar alltså. Vi åkte vidare till stuvsta när vi egentligen skulle till älvsjö men ändå så gick vi av i stuvsta. Jaja, men det var några som mötte oss med bilen ovh körde oss hem til dom, där åt vi mat och lala. Haha ni kanske tror att vi bara mötte främlingar men nej vi kännde som, kanske ni förstog det men ändå. Jag orkade inte stanna där hela dan så att jag gick hem till min moster som bor i närheten där. Min kusin var även där och henne lilla son vicktor. Jag stannde där tills 21.00 ungefär och så tog jag mig hem sen hela vägen.
Nu så sitter jag här! mirakel ore what? haha nejdå jag är data nörd så att det är inte konstigt att jag sitter här och tråkar.
Imorgon så hade jag tänkt och kolla när J och C tar konf. det skulel bli roligt. Men därefter så åker jag antagligen till rottebro eller staden bara.

Men nu så ska jag duscha, så god lucka till mig och bli ren, jag ser ju ut som bara den. Haha se you! / amanda

tycker du inte om att städa??????

Tjabba. en sak ska du veta jag heter calle,  carl är ett jävla piss namn..
zozo - Hej carl
hahahahahaha . Allstå jag tror jag döööööööööör. Kollade på zozo precis, vilken jävla klockren film!  Fy fan vad jag har skrattat, men den är ju sorlig i början också.  Aja.. Måste göra en viktig grej nu. Ska även se satc filmen ikväll, för första gången (hemma) jag är lite efter, men sak samma!

btw zozo gillar att läsa bamse :):):):):)
tjing / isabel

22 agusti

Idag har varit en helt okej dag. Vaknade klockan halv sju helt av mig själv, vilket är mycket ovanligt, och kände mig riktigt utsövd..   Hade eller har rättare sagt rest i tråd kurs 4 så var tvungen att arbeta med so-no hela dagen. Sket i seminariet men tack vare olivia så sa hon till so lärarn att jag inte hade gjort något eller något sa hon i alla fall så jag fick gå in och jobba igen. Fast tack Olivia ändå, hihi om du nu läser detta. 

Idag ska jag göra nada prada!

peace / isabel

så sjukt bra !!!!

Oh herregud. Gossip girl tar alla pris i min värld. Så sjukt bra. Jag dööör.

Ville bara säga det. Snart ska jag sova och det ska bli skönt.
Night night! - halldin

Dagens låt!



17:37

Tjosan!  Har ingenting att göra så tänkte att jag kunde klämma in ett inlägg, vilket inte gör så himla mycket, i think.   Jag har städat mitt rum idag, aplåder. Och så tog jag fram kläder tills imorgon och så har jag suttit här väldigt länge. Jag ska typ snart hoppa in i duschen, och sedan slår tvn på och sen vet jag inte vad jag ska göra. Typ ingenting..  Näh ingeting slår mig i skallen just nu så jag avrundar här och nu.

puss / i

första skoldagen

Möttes av ett åskväder precis efter jag kommit innanför dörren. Regnet bara öste ner. Nu lockar en utomlandsresa ganska mycket. Snarare väldigt mycket. Men det är bara 13 dagar kvar, för att vara exakt. Sen åker jag bort en vecka!

Dagen har väl inte vart den bästa, första skoldagen. Hade kul med Amanda när vi gick 96412060 varv runt skolan.  Sen hade vi kick off,  och det är typ att man har frågesport och får gå runt till olika "stationer" och göra massa olika grejer, rätt barnsligt och ganska tråkigt, men jag gänller inte..

smekkkkkkk
/ isabel

21 agusti

goooomorrron gomorgon och lord!, vad trött jag är! kunde inte sova igår, ni vet när man ligger och vrider sig, provar ligga lite åt det ena hållet, sen åt det andra, kollar på klockan, vänder sig på rygg och så fortsätter det sådär.

I alla fall så är jag redan klar fixad, ska bara sätta på mig tröjan sen är jag redo för att gå,  jag börjar gå halv 8. Sen tar jag bara vilket tåg som helst, (dem går 8 gånger i timmen) så dom kommer hela tiden.  Fråga mig inte varför jag börja blogga nu, har ingenting att komma med. Hör av mig när jag kommer hem efter plugget idag!

pussssar / isabel

Chile vs Turkiet

Hello var bara tvungen och skriva det här

Nu är det så att Chile ska möta turkiet på fotboll och självklart så hejar man på Chile (?) .. Så att nu håller vi tummarna för det Chilenska laget och önskar dom lycka till för att dom akn verkligen det, dom kan klara av det! / amanda


tjao

Ja! imorgon så är det skola,  och jag måste bara säga jävlar vad jag har längtat! jag har aldrig gjort det men nu så får jag bara en härlig känsla, jag ska ju börja på nytt. Med det s emnar jag att jag ska plugga hela tiden, åh ja! betygen är på väg nu så jag får sluta upp med alla trams och barnsligheter och konsentrera mig på plugget istället jag ska bli den nya david jao! Men men idag så var jag med flort, vi gick runt i Tumba centrum i en stund sedan så drog båda hem. När jag kom en så åkte jag direkt till skärholmen för att träffa karen, ovh efter ett tag så dfrog jag hem igen haha. jag tog mig hela vägen hem ensam, kult? haha men jag smsade med några och en utav dom var belen. Ni kanske inte vet vem dte är men det roliga är att jag har kännt henne i typ 5 år fast vi räknar det som 2 eftersom vi tappade kontakten och sen så kommer dom inte ihåg mig hah (?) men vi börja på nytt, aja, som sagt så känner ni inte igen henne men hon är inte svensk om jag säger så, hon kommer ifrån bolivia och det är så att jag inte har träffat henne i under 1 år och ett halvt, hon bodde i bolivia ett tag men nu så är hon och henne syster tuillbaks! och jag bara längtar efter dom, Jag kanske ska träffa don på lördags men får se om hon inte har några planer då, men nu så håller jag bara tummarna :D

aja jag pratade med isabel en stund ochså och dö garvade utav småsaker (torr humor?) haha men nus ka jag chilla och klä på mig några mer bekvämmare kläder. love love love / amanda

great amanda great-great

Gah! Tredje eller andra gången jag bloggar idag, men det lär nog vara sista gången jag gör det. Nu när skolan börjar imorgon så kan jag inte fördriva all tid igenom att sitta här inte.  Jag fick lite beslut ångest vad jag ska ha på mig imorgon, va fan jag önskar mig en helt garderob full av kläder nya kläder,  så man bara kan öppa garderoben och välja ut något på 2 minuter. Så var jag förr, för jag brydde mig inte alls vad jag hade på mig. Inte nu heller direkt, men allstå jag får mer "panik" nu än då, typ.   Jag tror ni förstår, om inte så haha nehe synd då?

Jag har snackat med Amanda ett tag i telefon, det var evigheter sen.  Jag saknar dig din jävel, verkligen skit mycket. Men imorgon så träffas vi äntligen. Och idag ska jag lägga mig i tid, så jag slipper vara helt död när jag vaknar. Och om jag känner mig rätt så kommer jag ligga och snooza ett bra tag, som vanligt asså.  Fast nej, usch nu måste jag försöka hitta något att ha på mig imorgon. Sedan bär det av till sängen.  Hmm!

night night / isabel

En fråga!

Tycker ni att vi ska ha den här bakgrundsfärgen, eller ska jag byta tillbaka till svart? Själv tycker jag att det såg mycket bättre ut med svart..

20 agusti

Aloha. Jag kom på att tänka på en sak fan vad otroligt roligt och intressant det måste vara att läsa vad jag eller vi gör på dagarna egentligen... Eller inte. Haha. Men det bryr jag mig inte om för det är skönt att skriva ändå!

Jag åkte som sagt in till stan för att möta mamma på en snabb runda, kom hem med en stickad tröja, i like. Och så köpte mamma någon konstig grej åt mig, typ tvingade mig den hem. Något slags block, för att jag ska hålla reda på mina grejer? mmmm. Schysst. Men i alla fall så hittade jag ingenting mer.  Idag är det sista dagen på sommarlovet känns faktist riktigt skönt att det är skola imorgon, men att gå upp tidigt är inte min grej allstå. Vi får se hur det blir imorgon!

Nu ska jag göra något, typ in på bloggkoll och se vilka som uppdaterat!
puss puss - isabel

Onsdag

Godmorgon och gaah så trött jag är!  Har bara lust att gå lägga mig igen, men nej det funkar inte.   Efter tandläkarn så kommer jag hem igen, kanske så bloggar jag då? Lite senare när mamma slutat så åker jag in och möter henne någonstans, för vi skulle köpa en grej. Sen så har jag inga fler planeringar för dagen, plus att skolan börjar imorgon, och jag kan garantera att jag ska stänga av datorn 8 och somna runt 9 för fan, sista smset jag skrev igår var 00:42.  Så det tog tid tills jag verkligen somna.. Men nog snackat om det så hinner jag inte blogga mer, måste börja fixa mig i ordning.

ha en bra dag! / isabel

aina

Haha, do you kommer ihåg mina vänenr ifrån spanien? ja, jag som trodde att vi skulle tappa kontakten forever? men nejdå vi har börjat snacka via playahead, elelr bara med en person, micke hah.
Jaja, här sitter jag uppe och har as tråkigt. Ingen är inloggad typ, för att dom har tydligen skola imorgon, så det lämnar mig till no life (?). Åh imorgon så ska jag möta Karen en snabbis i staden, eller tror att jag kommer nog få åka till slussen får se hur det blir. Hur som helst så ska isabel upp tidigt imorgon och då får vi hoppas på att jag blir den första som bloggar på moronen, det var länge sen hah? Jag tror nog att jag ska slagga nu jag ser ut som döden, helt jävla blek och svart runt ögonen. men men det är inte så att någon ser mig just nu, eller åtminstonde ingen speciell haha.
Buenas notche (?) ... david lärde mig det igår det betyder typ godnatt eller något, jaja ciao! / amanda

20:48

Hallelulja så trött jag är, kanske lika bra det då med tanke på att jag ska upp lite innan 7 imorgon. Så ska lägga mig tidigt idag, innan 10 hade jag faktist tänkt mig! Eller 9 så stänger jag av datorn, sen lär jag nog läsa klart frida tidningen och smsa. Sen somnar jag.. Eller 9 skulle jag stänga av den? Det är typ nu, vilket jag absolut inte tänkte på så ahap people jag stänger av datorn när jag bloggar klart. Glömde totalt bort vad jag hade tänkt att säga?. Och föresten så börjar skolan på torsdag, lite efterlängtat så där men efter en vecka så kan jag garantera att jag bara kommer längta efter höstlovet. Men thats it, dessa gamla vanor börjar komma tillbaka nu.

sleep tight! - isabel

19 agusti

Hello sunshines!
Det är varmt ute, very hot hot hot.  Har suttit inne hela dagen,  legat och kollat på film hela dagen. Ska passa på och vila ut innan skolan börjar, det är bara två dagar kvar. Jag har märkt att de flesta började redan igår, och vissa idag och imorgon. Men inte vi,  fast imorgon måste jag upp tidigt, jag har nämnligen tandläkartid halv 9. Så jag ska lägga mig tidigt idag, undra hur det kommer att gå? Vi får väl se när jag somnar..   Jag missade min träning igår, buuhuu för jag var på mötet och de där.  Och jag älskar min dansgrupp galet mycket,  och snart är den stora uppvisningen, fan vad jag längtar!  Aja nu ska jag läsa någon tidning som kom i posten idag, jag premenerar på någon tidning, kommer inte ihåg vad den heter.

peace / isabel

dancehall

Hejhej! idag så skulle jag iväg med carro men hon skulle tydligen någon ananstans så att det blev inget utav det. Åh my friends igår kväll så kom olivia hem, saknar henne så jävla mycket, men på torsdag ska jag få träffa henne. Ja, när skolan börjar. Idag så ska ska jag kolla om det finns någon dans som ag kan börja på, helst dancehall. Jaja nu ska jag börja leta och sedan så ska jag se ifall jag hittar något i Liljeholmen. Big love / amanda

Hej pedofil (?)

Hola! Idag så märkte jag att jag är super bra på spanska, elle nja det funkar åtminstonde. Min pappa har lärt mig alla fula ord som någon nåonsin kunnat, eller nja som han kan haha (?) Nu tänker jag erkänna någonting för er, min pappa är ball! Jo jag menar det, ta själv en titt här nere så ser du en gangster bild på honom haha. Idag så var jag med jessica, hon tyckte att jag var jätte brun *stolt*, sedan så tog vi en promenad hem  till jesper och vidare till jonas. Jaja dom var jätte trå


18 agusti

Hey you!
Jag vaknade nästan precis, måste lära mig nu att lägga mig tidigare och gå upp tidigare för det är bara tre dagar kvar och sen börjar skolan. Igår somnade jag runt fyra någon gång, efter jag gått igenom min garderob fixat till de lite och så, jag hittade även kläder som jag absolut aldrig använder,  och så provade jag en massa.  Hann inte klart igår så jag ska forsätta sortera allt osv.  Senare idag runt tre ska jag och mamma börja röra oss mot skolan, jag har allstå utvecklingsamtal idag och så ska jag sätta upp mina mål.  Jag måste tänka redan nu på vad jag ska ha för mål så jag inte sitter där och funderar alldeles för länge.   Nej, nu har mamma bakat en massa och jag ska smaka och godkänna vad som var godast. Har redan smakat någon kaka, som inte var så jätte god!  Hör av mig senare eller imorgon .

cya / isabel.

söndag

Söndag idag. Sista söndagen på sommarlovet... Det känns ganska konstigt, har liksom vant mig vid att gå och lägga mig vid tre- fyra på natten (morgonen!?) och vakna någon gång runt tolv på dagen. Med andra ord så har jag helt vänt på dygnet.¨ Är typ clueless om hur jag ska palla att gå upp vid sju på torsdag... :O

Jag orkar inte riktigt berätta om gårdagen på the voice, men det var sjukt kul. Faktist den bästa dagen på hela sommarlovet. Helt ärligt talat så brudar, you make my day totalt!  Det var ändå kaos folk svimma, min kompis svimma.  Ja Kaos rent ut sagt, men annars var det sjukt roligt.   Sov hos Yasmine,  vi kom hem runt halv 2 tror jag. Eller lite innan det.  Och idag har vi inte gjort så mycket annat än att bara legat i sängen och lyssnat på musik.  Detta väder asså..

/ isabel

godmorgon (?)

Hallå hallå coolingar! just nu så sitter jag hos gabbe och bloggar det är så att jag slaggade här eftersom inte ville jag åka helt ensam ifrån staden mitt på natten, så att det blev bättre och komma till honom. jag vaknade ungefär för 1 timme sen, as sent. Snart ska jag dra iväg, ska hem. Jag har inge planer alls för idag men jag har en så lust och träffa carro jag har ju inte träffat henne under i månad, men ska se hur det blir med det, jag ska nog ringa henne ikväll.
Igår så var jag ju som dagt i the voice, det var skit roligt, och jag stannade kvar en stund i efterfesten. Nej men nu ska jag göra mig iording. keep it gangsta / amanda

hemma igen

jaja, jag är tillbaks jätte kult (?). Men jag klarar mig tills nästa år kanske, då får vi se ifall vi åker utomlands, eller jag får väll hoppas på det, annars blir det nästan bara gbg och sundsvall aja. Igår så skulle jag ha kommit hem klockan 3 ungefär men grejen var att det hade typdligen hännt en olycka i hallunda så at det var en sång jävla kö det tog 3 timmar för oss och komma hem. klockan 14.20 stannade flyget i arlanda. När jag väll kommit hem så fick jag träffa på engång lille Leo som du kan se bild på här nere. igår slaggade jag även hos gissele, vi hade det jätte roligt och jag pratade ut lite om spanien och on danmark. Jag tror nog att jag glömmde och berätta för er att jag har sett jupiter, ja det var ett tag sen jag gjorde det, det var i spanien och det var så jävla coolt och vackert! Jag klämmer in några bilder ifrån spanien senare för att jag måste göra mig iordning nu för att alldeles strax ska jag dra till kungsan.



big love/ amanda

nu är jag back igen

Oj! Det var en ett par dagar sen jag bloggade! Uppehållet beror till största del till att jag har varit hos Yasmine ett par dar och inte orkat, men nu är jag tillbaka igen.   Jag orkar inte rabbla upp precis allt det vi gjorde fast men kortfattat då.  I Måndags efter träningen så åkte jag som sagt hem till Yasmine, vi var ute resten av kvällen och såg på flera filmer och hade det kul. Och i tisdags så åkte vi till ung och var där ett tag, efter åkte vi tillbaka till yasmine och var ute. Samma sak i onsdags. Och i Torsdags blev det ingen ung för vår del utan vi var hos henne ett tag och ute sedan var det dags för mig att åka på träning, därefter åkte jag hem till Yasmine. Och igår så åkte vi till ung och var där i stort sätt hela dagen/kvällen.  & därefter åkte jag hem.  Så här har mina närmsta dagar i stort sätt ut.

Aja..  nu ska jag göra lite grejer.
/ isabel

3 days left

hello bitches! ah vad skon det ar har, jag steks dag in dag ut haha. hur har ni det i sveriga? ar det skont med regn? jag typker att det inte skulle vara sa dumt ifall det regnade nagon gang har i spanien, det lar behovas. Jag kan knappast ata en glass for att det smalts pa engang, men men. Oh juste, jag och syster hade haffat till oss nmagra kompisar som heter .. Micke, romeo (jens) och lille anthony som jag aven kallade antonio tyckte att det var lattare och okmma ihag, jaja mina brothers kom ifran sverige, micke kommer jag inte ihag men jens kom ifran farsta och anthony var ifran ragsved. dom hade en san harlig humor sa otoligt roligt men det trakiga var att dom akte idag klockan 5. jaja, vi tappade kontakten med dom eftersom sista gangen vi var med dom var igar morgon  nar vi badade, men det slutade med att jag och syster brakade och vi drog hem utan och saga hejda, aja dom forstog nog sjalva att vi var sa javla sura da. men det kommer och vara trakigt utan dom. Haha om ni undrar vrf jens kallas for romeo sa kan jag tyvarr inte beratta men kan bara ge tips, julia(?) haha. det ar en lang historia *not*.
jag har sa torr humor. Just nu sa ska klockan sla nio och alldels strax ska jag hem for att gora mig i ordning och sen drar jag ut med hermana en sveng, vi lar nog hitta nya kompisa. men no one slar dom, dom var topp notch! haha .
oh my friends, igar vare det jordbavning har, men det var en 2a sa att det var inget farligt med det, vi klarade oss :)

ar tillbaks i sverige om endast 3 dagar.
Big love / amanda

11 agusti

Godmorgon gott folk!

Hoppas ni har sovit bra till skillnad ifrån mig, undra hur många timmar de tog för mig att somna igår. Jag var helt enkelt inte trött fast jag hade ingen internet vilket jag fortfarande inte har fast jag sitter vid en bärbar som vi kör trådlöst med. Men nog snackat om det,  idag ska jag nästan inte göra någonting alls, eller jag menar nu. Ikväll så har jag träning, därefter åker jag hem till Yasmine, och där ska jag vara ett par dagar. Jag är inte säker om jag kommer blogga något hos henne, vi får helt enkelt se om jag har någon lust. Näh nu ska jag äta frukost.

pussar / isabel

strax innan klockan sex



Oh nej, gnäll inte på att bilden är mörk. Jag vet det redan! Anledningen till det är att jag är osminkad och har ingen make på mig så då vill jag bara helt enkelt inte visa mitt face.  Vår header är också mörk, men som sagt så ska vi fixa en ny.  Amanda kommer hem om fem dagar, och jag räknade precis att jag åker om exakt 24 dagar.  Så smacka på den du.  Jag vet inte riktigt varför jag börja blogga nu, men synd nog så har jag riktigt tråkigt.  Nog snackat om det så ska jag hoppa in i duschen nu, i gonna take a looooooong shower.

pussar / isabel

10 agusti

Jag vaknade för en liten stund sen, jag höll på fixa med designen.  Vi ska byta bakgrundsfärg eller en helt ny header. Det tråkiga är att förr hade vi massivs med bilder tillsammans men jag tog bort allt från datorn och nu har vi inga alls nästan.  Så det är väl anledningen till att vår design/header får se ut så här ett tag till.    Jag lär nog sitta inne hela dagen, med tanke på att söndag räknas nog mer som en lugn hemma dag/kväll,  eller det räknas så för mig.  

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre, förr skrev jag flera inlägg per dag och då fick jag upp saker att skriva drygt hela tiden. Direkt när något slog mig i huvudet så skrev jag ner det, nu är det numera att allt står still och jag får inte fram något att skriva.   När skolan börjar så kanske jag får något att skriva om, inte vet jag. Det är ju bara 11 dagar kvar. Fast om 8 dagar ska jag till skolan och göra lite saker och så har jag även utvecklingsamtal då.  Anyway så ska jag leka med designen lite till för det är mycket som sitter fel!

/ isabel

just so you know

jag håller på och trixar med designen, just därför ser det rätt så konstigt ut ...

9 agusti

Tjoo, vaknade för en stund sen.   Har hunnit städa rummet lite och ska strax börja fixa mig i ordning. Jag ska allstå vara med Olivia idag, kanske. Jag tänkte ringa henne nu och se hur det blir.  Och så måste jag kolla upp vädret så det inte ska hålla på och spöregna, typ.  Eftersom jag inte har något annat att berätta så kan jag ta och skriva om min veckas nya planeringar haha om man nu kan kalla det så.

Söndag: Har ingen aning vad jag ska hitta på.
Måndag:  Har träning, därefter åker jag hem till Yasmine & slaggar där
Tisdag: Ung med Yasmine och några andra (slaggar hos henne igen)
Onsdag: Ung med Yasmine och några andra, vet inte riktigt om jag sover över där.
Torsdag: Träning sova hos pappa
Fredag: Kanske ung igen eller grönan (?) / åker hem
Lördag: The voice med amanda tror jag.
Söndag: Inga planer.

Så här ser min höjdar vecka ut.  Dagarna jag är hos yasmine lär jag nog inte blogga så mycket, inte vad jag tror i alla fall. Ne nu ska jag ringa Olivia! 

/ isabel

08-08-08

Hallå! Idag är det stockholmsdagen,   fast det blev ingen kungsan för min del.  Istället var jag med Athena & Ina, kulkul.  Vi var hos Athena ett tag och var ute osv.  Jag kom nästan precis in eller jag kom precis in rättare sagt. Fast ska slänga mig i käk och sen får vi väl se vad som skér.  Bloggar mer imorgon sötnosar! Aja..

cya / isabel

viva la españa!

tjohej allihopa! just nu sa kan jag inte bara forklara hur trott jag ar, jag kan verkligen inte sova utav all varme, eller snarare all ljud. Man hor mamma pappa och syster nar dom kollar pa tv, man hor nar barnen badar i poolen och man hor hogt musik. men men jag klarar av det en vecka till. Forreten sa har jag blivit sa extremt brun (rod), jag ska bli brunare i alla fall. Igar var jag overlycklig, pappa kom hem med en torres troja till mig!
gud vad jag ar kar i den trojan. och glassen, herre gud vad gott det ar! men daremot sa ar frukten sa extremt gott!
jag har endast 1 timme kvar vid datorn sa att jag ska nog lasa nogra bloggar men forsatt och ha det sa bra i sverige!

Och juste, jag fick goda nyheter igar kvall, jag har blvit moster igen!
lille leo foddes i mandags, synd att jag inte sett honom an, men men ar overlycklig! :)
big love / amanda


7 agusti

Godmorgon sunshine!  Jag vaknade nästan precis och utav någon anledning så vill jag bara lägga mig i sängen igen och vakna upp imorgon. För  Jessica åker till landet idag, och singman kunde inte idag.  Så vi får  väl se vad jag i så fall hittar på. Just nu regnar det också, allstå What The Fuck? Vad hände med sommaren?! Vad hände med blå himmel och sol? Ursäkta mig men vafan? Jag orkar inte ha mer regn nu! Det här är ju deprimarenade...

Nåja, nu ska jag in på msn och lägga mig i soffan och se på tv eller något annat. Jag är verkligen planlös.

/ isabel

ändrade planer

Tjohej! Som jag oftast börjar med att skriva, Aja, hur är det med er då? Är själv rätt så trött men det får duga.  Morgon planerna är ändrade. Jessica ska till landet, så jag lär vara med Singman ändå, ska prata och se vad vi kommer fram till. För imorgon är en sådan dag då jag verkligen inte kan sitta inne, det blir alldeles för mycket innesittande och nej jag måste komma ut.  Och här i älvsjö känner jag nästan inga alls, med tanke på att jag bara bott här tre fyra veckor.  Och på fredag så får man gratis frukost på globen, någon som hänkar på? Ähh, dit ska jag icke för på fredag så ska jag träffa Athena, för allra första gången. Och vi ska även vara med hennes kompis Ina och två andra killar. Så det lär nog bli kul? Hoppas jag..

Nah, nu loggar singman in så ska prata med henne lite fort! 

/ isabel

meet bill

Tjoho!  Jag stannade inne idag, igen. Allstå imorgon måste jag ut, och imorgon ska jag ut!   Jag ska nämnligen till rönninge och vara med singman och jessica, så great då slipper jag bli innesittande. Hoppas att det inte regnar, ovasett vad det är för väder så måste jag ut, imorgon..   Gah jag glömde att berätta så igår kväll såg jag på en film som heter meet bill,  den var riktigt bra och rolig.   Nåja my friends nu ska jag forsätta se på någon bra film,  vet inte riktigt vilken jag har ju knappt några på datorn längre. Men jag laddar nog ner någon bra!

/ isabel

tolv:nollett

Godmorgon sötnosar!  Jag vaknade rätt så tidigt idag, lite innan elva tror jag det var. Me tanke på att jag somna ungefär halv ett.  Amanda kommer hem om nio dagar, jag saknar henne.  Och här på bloggen så är det ju bara jag som bloggar, ett par dagar till.  Det ska inte regna idag förens ikväll, skitbra! Då slipper jag stanna inne, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Antigen skulle jag träffat mimmi eller jennifer. Eller åkt till grönan med deisi.  Den som hör av sig snarast spenderar jag dagen med, om någon av dem hör av sig (?) Justja, jag kanske skulle träffat jessica också.  Nåja, nu är frukosten klar i alla fall.

puss
/ isabel

whips! nu är den borta.

Märkte precis att headern försvann, bara sådär?
ska försöka fixa det om jag orkar..

the school

Det var inte så länge sen jag bloggade senast,  nu regnar det ute igen då.   Jag hörde att det ska regna hela veckan, men jag verkligen vägrar att sitta inne en hel jävla vecka. Just nu längtar jag bara tills på måndag då det blir träning för min del, ska bli skönt att komma igång igen.  Jag funderade även ut över en sak om jag ska forsätta med bloggandet när skolan börjar. För just nu vill jag bara försöka att seriöst komma igång med pluggandet, att bli en riktigt pluggis. Jag vill, men det krävs att jag tar tag i mitt arbete då. Och jag vet inte hur jag kommer hålla uppdateringen då.  Eller jag lägger inte ner så mycket tid på bloggen direkt, utan för mig att skriva ett inlägg tar bara några minuter men jag vet inte, det är en sak jag lär få fundera på. För det är kul att blogga, det är inte det.  Utan på fritiden efter skolan så ska det bli pluggning hemma, umgås med kompisar, träning osv.  Jag tror ni fattar vad jag vill få fram med det här. Men jag vet inte som sagt! Får väl tänka på saken lite till, tills jag är säker. Och skolan har inte börjat än så vi får helt enkelt se hur det blir med tiden!

På tal om skolan så ringde min lärare tidigare idag och ville prata med min mamma. Helt plötsligt så hörde jag mamma ge mitt mobil nummer till honom, ja då börjar jag ju förstås undra varför.  Efter ett tag fick jag ett väldigt oväntat samtal utav Rosi en annan lärare ifrån skolan, som försökte övertyga mig att det är bra att jag ska gå till skolan den 18 för instruktionsdagarna.  Vi börjar igentligen inte förens den 21. Så jag måste till skolan den 18, där jag även ska ha utvecklingsamtal och sätta upp mina mål för terminen (jag går i kunskapsskolan, det är ett helt annat system till skillnad ifrån andra skolor)   Nah! det blev ett längre inlägg än vad jag trodde, så jag rundar av här nu..

/ isabel

5 agusti

Hallåå readers!  Okej, det blev inget pluggande.  Och jag har suttit inne hela dagen pga det dåliga vädret som gör mig väldigt rastlös.  Såg på en film "nära&kära" som låg i en låda här hemma, den fick väl 2 av 5. Ingen bra film sådär men den funkar att se när man inte har något bättre för sig.  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, och jag blev precis busted över en grej, haha allstå fy fan vad pinsamt! 

/ isabel halldin

godmorgon!

Nu är jag vaken,  det regnar ute och det har det gjort hela natten också.  Så, man lär nog bli innesittande som vanligt då, för vad kan man göra ute i regnet?   Vi får väl se vad som händer,  skönt att ändå bara vara inne och se på film, men det är lite tråkigt på samma gång. Haha!   Nu ska jag sysselsätta mig med något, plugga kanske?!

/ isabel halldin

detta väder gör mig rastlös & utråkad.

Nu regnar det ute, tidigare idag var det varmt  som fan. Och nu helt plöstligt så öser det ner regn, så typsikt..  Jag snackade faktist med min danslärare för en liten stund sen, ja jag går på dans. I alla fall så börjar vi träna redan igen på måndag, fy fan vad skönt att komma igång igen då, känner mig jävligt stel i kroppen.  Och vi ska ha en "stor uppvisning" i början av september. Mm, då jag är i tunisen allstå TACK!  Fatta vad sur jag blev, men dem är inte riktigt säkra än som tur. För annars vet jag inte vad jag gör. Men det löser sig nog på ett eller något annat sätt..

Anyway så ska jag se på film nu!

/ I

haha jag tror jag DÖR!



 





hahahahahahahahahahaha . Detta är min dåliga humor det, men fy fan !
det var ett bra tag sen jag skratta så här jävla mycket!

/ isabel halldin

there you go

det här är den ända youtube klippet som finns på "finns hos dig" låten,  och nej jag känner inte ungen om ni tror det. Det är låten jag snackar om..



låten spelades upp på ett speciellt ställe..
esc för att stänga av bakgrundsmusiken.

Finns hos dig

Igår somnade jag runt 3 någon gång, jag som tänkte lägga mig tidigt men icke sa nicke. Nu är jag i alla fall vaken. Det är sjukt bra väder ute, det är sol jag som trodde att det skulle vara regn, men det är nästan för kvat och fuktigt ute. Så då blir det äckligt varmt men jaja, jag gnäller inte.  Jag vet inte vad jag ska göra idag(?)  Men vi får väl se vad jag hittar på då.

"finns hos dig" det är en super låt, man blir nästan gråtfärdig.  Jag vet inte vem som sjunger låten och det hjälper inte att ni söler på youtube "finns hos dig" för där finns den ändå inte, men den är ändå hur fin som helst. (låten)

/ isabel

tråkiga stunder

Alooha !  Jag kom inte in på bloggen tidigare idag.   Jag har verkligen tråkigt, som satan. Haha jag är faktist hur pigg som helst men dax att sova snart för jag vet hur det är här hemma. Man blir väckt runt 11/10 vilket är skit jobbigt!  I alla fall så såg jag på filmen the ruins , det är typ någon skräckis och är verkligen skit bra, så den rekomenderar jag verkligen.  Såg även fjorton suger (igen) och så rensade jag alla mina filmer, har cirka 5 styckna kvar bara.  Förlåt för att jag babblar om ointressanta saker osv men jag har absolut ingenting att göra..

Föresten, det kan inte vara sant.  Jag missade Amanda när jag såg på film, när den var slut så hade hon loggat ut förlåt men åh jag som ville säga henne en super grej. Får väl ta det någon annan gång om jag redan inte glömt det då.

sleep tight / isabel

spanien

Hejsan! det har blir snabbt jag har inte tid. Jag har haft det jatte jatte roligt solat och badat. just nu sitter jag i en cateferia. jag ska dra om 1 minut men ville bara saga sakna allihop och ha det super i sveige! puss alla!

arton:tjugo

Jag orkade aldrig blogga igår, och inte imorse heller. Jag åkte i alla fall till Södertälje och träffade N , där slaggade jag och gjorde en massa.  Hon har världens sötaste hund, fan att jag ska vara allergisk.  I alla fall så kom jag hem för ett litet tag sen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Ska nog läsa lite bloggar och sen se på film eller något liknade.

/ isabel halldin

morning

Gah! Jag vaknade för en liten stund sen,  idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jag kanske ska vara med Athena men jag har inte hört något ifrån henne. Eller så ska jag åka till södertälje, mina gamla trakter det haha.  Och där ska jag antagligen träffa Nisaba, men jag vet ingenting än.   Just nu regnar det ute, så typsikt.   Så då vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Men nåja, nu måste jag avsluta för jag kommer inte ha något internet på ett tag, dem ska typ fixa upp internet kablerna i taket ja, något sånt!

/ isabel halldin

finns ingen sötare



Jag orkar inte berätta om dagen, men jag har gjort lite saker.  Innan idag runt 12 tror jag det var innan jag stack ut så såg jag på flmen Honey, som jag har sätt ett fler tal gånger.  Jag har dock inte tröttnat på filmen, eller ibland kan det kännas lite tråkigt när man absolut inte har någon lust att se på den fast inte har något annat val typ.   Nu så måste jag kila iväg igen då!

ps.  det här e världens sötaste unge!
/ isabel halldin

första agusti

Nu är jag vaken, tidigt som vanligt för att jag alltid ska bli väckt.    Jag känner mig fortfarande seg, men idag kan jag verkligen inte sitta inne hela dagen. Så jag får väl kolla upp om det är någon som inte heller har något att göra today. Vi får se vad som händer, nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och försöka sova igen,  jag är hur trött som helst.

/ isabel h

RSS 2.0